Hodnocení, recenze zákazníků Boardmania.cz

Hodnocení, recenze zákazníků Boardmania.cz

Jsme ověření našimi zákaníky. Níže jsou uvedené vybrané recenze zákazníků o e-shopu Boardmania.cz.

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů a uděluje titul ověřeno zákazníky.


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 27.3.2023

add_circle_outline Ochota a rychlost


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 21.3.2023

add_circle_outline Rychlé doručení, mnoho možností dopravy i plateb


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 20.3.2023

rychlost, kvalita


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 16.3.2023

add_circle_outline Zboží mi přišlo rychle, vracela jsem ho a peníze mi také byly vráceny obratem. Takže vše v pořádku.


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 16.3.2023

Velmi rychlé, náákup byl s asistencí přes chat - což mi pomohlo při výběru.


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 10.3.2023

add_circle_outline Rychle dodání
Komunikace s eshopem
Snaha se domluvit
Profesionalita
Korektnost


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 2.3.2023

jako vždy, vše bez problémů


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 22.2.2023

Rychlé jednáni .!


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 18.2.2023

add_circle_outline skvělá komunikace infolinky po problému s platbou, hned se šlo dovolat a konstruktivně problém vyřešit
velmi rychlé dodání - objednávka ve všední den odpoledne, dodání za ani ne 48hod do zásilkovny


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 14.2.2023

add_circle_outline Dobré ceny, velký výběr, komunikace, rychlost odeslání

remove_circle_outline Nic


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 8.2.2023

Velmi rychlé dodání zboží. Ve středu objednáno a v pátek jsem měla mikinu pro syna doma. Vše supr. Oblečení supr. Doporučuji všem.


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 30.1.2023

add_circle_outline Bezproblémová výměna velikosti i druhu i po uplynutí lhůty výměny. Rychlost vyřízení. Milí lidé! Díky Ota


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 26.1.2023

add_circle_outline Rychlé doručení
Kvalitní zboží
Dobře popsaný produkt


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 26.1.2023

Vše v pořádku a rychle vyřízeno.


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 18.1.2023

add_circle_outline rychlé jednání

Doufám, že bude možnost ověřit deklarované vlastnosti bundy v reálu


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 18.1.2023

Super rychlý obchod , moc doporučuji


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 15.1.2023

add_circle_outline levné produkty


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 14.1.2023

Vše v naprostém pořádku.


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 12.1.2023

Rychlé dodání zboží, bezproblémová výměna. Všem vřele doporučuji.


face
star star star star star
Ověřený zákazník (100%)
access_time 11.1.2023

Bezproblémová výměna zboží. Doporučuji tento obchod.


expand_less