Provoz e-shopu nepřerušen Boardmania.cz

Provoz e-shopu nepřerušen

Přecházíme na normální provoz s použitím respirátorů a omezení počtu lidí na výdejně.

Aktualizace: 10. 05. 2020 17:42

Výdejní místo v Brně Husovicích je normálně otevřené

Nyní je ve skladu možné zboží vyzvednout a vyzkoušet, za použití ochranných prostředků. Ve výdejně může být pouze jeden zákazník, nebo lidé z jedné domácnosti. Proto si prosíme udělejte předem objednávku i když zboží máme skladem. Všechno zboží totiž není vystavené a hledání ve skladu by prodlužovalo dobu výdeje a tím blokovalo další zákazníky.

Můžete si vytvořit objednávku na více velikostí a pak si vzít jen tu velikost, která bude dobře sedět.  Až bude zboží přichystané k výdeji pošleme vám SMS a e-mail s instrukcemi.

Na místě je možné platit kartou i v hotovosti. Máme otevřeno v pracovní dny od 11 do 18 hodin. Vstup je možný jednotlivě a s ochrannými prostředky.

Zrychlená objednávka

Na e-shopu je již delší dobu možnost nevyplňovat svoji adresu, která je určená právě pro osobní odběry v našem skladu v Brně. Není tedy nutné vypisovat se s adresou, když si zboží přijdete osobně vyzvednout. Ve třetím kroku objednávky jednoduše kliknete na "nechci vyplňovat adresu".

Další možnost si u nás udělat registraci, to nejen že usnadní vyplnění osobních dat, ale dočkáte se i věrnostních slev pro registrované zákazníky.

Expedice zásilkovými službami probíhá normálně

Zboží posíláme normálně, buď na výdejní místa Zásilkovna, nebo službou GLS a poštou. Naše expedice vše stíhá hladce, předpokládané datum dodání uvidíte při výběru dopravy.

expand_less