Novinky Horsefeathers, Fox a Nitro Boardmania.cz

Novinky Horsefeathers, Fox a Nitro

Školní rok už začal, podzim ti pomalu dýchá na záda a nám už se sklad plní horkým zbožím z nových kolekcí. Vyber si ze zbrusu nových kousků letošních kolekcí české značky Horsefeathers, americké značky Fox a zimu k nám už zavála značka Nitro.

Horsefeathers do města i pro ridery

V nové kolekci téhle české značky najdeš klasický logový trika v různých barvách, ale i originální designy navržený pro ridery a ty, co se nebojí vzít si něco originálního na sebe. Na podzim už se bude hodit i pořádná mikina. Horsefeathers vsadil na nový kombinace barev, který k podzimu vyloženě sednou. Můžeš si pořídit třeba decentní jednobarevnou mikinu s nenápadným logem, ale taky mikiny, co hrajou všema barvama. Úplnou novinkou jsou jejich rolovací bágly, který vezmeš do města, do školy, ale i na víkendovej trip. Horsefeathers ale nelenil a poslal nám kvanta nových zimních bund a snowboardových kalhot v nových barvách a vzorech.

 

Zpříjemni si podzim s Fox

Kalifornská značka Fox s tradicí, která sahá až do 70.let je známá nejen mezi motokrosaři a cyklisty. Jejich lifestyle kolekce je oblíbená napříč spektrem a to pro jejich kvalitní zpracování materiálů a odolnost. Z novinek u nás právě najdeš mikiny přes hlavu i na zip a taky širokou nabídku kšiltovek, a to od klasických se zapínáním vzadu se zahnutým kšiltem, až po flexfit kšiltovky s rovným kšiltem. Letošní rok taky přinesl nový design jejich kultovní lišky, která se promítá celou kolekcí.

 

Na hory s čerstvým dřevem od Nitro

Léto ještě sice úplně neskončilo, ale k nám už dorazilo čerstvý dřevo od jednoho z nejstarších výrobců snowboardovýho vybavení Nitro. Ti se neustále zdokonalují v technologiích a pokrývají široký spektrum riderů od dětí, přes úplný začátečníky až po ty nejnadupanější šílence. Jejich nejprodávanější prkna Prime pro kluky a Lectra pro holky si zamilujou jak začátečníci, co se chtějí zdokonalovat, tak i ti, co jsou na horách jako doma. Prkno si můžeš vypimpit novým vázkem Nitro s odolnýma polstrovanýma strapama a jednoduchým zapínáním.

 

Snowboard Nitro Prime view 23/24
  • 6 710,- Kč
  • 9 590 Kč
-30%
Snowboard Nitro Team 23/24
  • 10 479,- Kč
  • 13 990 Kč
-25%
157w cm
Snowboard Nitro Prime raw 23/24
  • 7 183,- Kč
  • 9 590 Kč
-25%
Snowboard Nitro Optisym 23/24
  • 9 879,- Kč
  • 13 190 Kč
-25%
156 cm
 

  

 

Novinky Horsefeathers, Fox a Nitro
expand_less