Novinky Fox do města i na bike Boardmania.cz

Novinky Fox do města i na bike

Značku Fox už asi nemusíme představovat. Jejich liška je s náma už od 70. let a jejich brand měl na sobě třeba i Joey Tribbiani v Přátelích. Kromě toho, že tě oblečou do města jejich lifestyle kolekcí, tak šlápli i do promakanýho oblečení a doplňků na bike. Starší kolekce právě teď nakoupíš se slevou až 30%.

Kraťasy Fox

Z lifestyle kolekce chcem vypíchnout léty prověřený kraťasy. Koukni třeba na jejich ikonický kapsáče Fox Slambozo v různých barvách nebo kraťasy v užším střihu Essex.

Prohlídnout kraťasy Fox

 

Kšiltovky

Od Fox máme taky široký portfolio kšiltovek od klasik, přes truckerky až po kšiltovky s rovným kšiltem. A vyladit můžeš i svýho synátora kšiltovkou z dětské kolekce.

Prohlídnout kšiltovky Fox

 

Celej outfit pak můžeš samozřejmě doplnit o liščí triko Fox a můžeš vyrazit!

Prohlídnout trička Fox

 

 

Bike kolekce

 

Dresy na kolo

Jezdíš na biku a nevoní ti klasický upnutý dresy? Fox jde s dobou a jejich dresy maj volnej střih. Co se týče designu si vybere každej od jednoduché lišky až po zajímavý barevný kombinace a to pro chlapy i ženy.

Prohlídnout dresy Fox

Kraťasy na kolo

V cyklo kraťasech Fox taky nebudeš jak v elasťákách. Jsou vzdušný a funkční a model Fox Ranger má taky odnímatelnou vložku na ochranu důležitejch partií.

Prohlídnout kraťasy na kolo Fox

Helmy na kolo

Pokud chceš mít hlavu safe, tak určitě sáhni po helmě Fox. Helmy mají spoustu propracovaných detailů, takže nejen, že skvěle padnou, ale jsou lehký a můžeš je vzít klidně na trail, do hor nebo na enduro. Nejlepší poměr/výkon pak najdeš u helmy Mainframe, která má všechny důležitý ochranný prvky a zároveň tě nezruinuje.

Cyklo helma Fox Speedframe Mips Cactus
  • 3 321,- Kč
  • 3 499 Kč
-5%
M
Cyklo helma Fox Speedframe Pro Klif Dark Shadow
  • 4 270,- Kč
  • 4 499 Kč
-5%
M
L
Cyklo helma Fox Speedframe Mips Black Camo
  • 3 321,- Kč
  • 3 499 Kč
-5%
S
M
Cyklo helma Fox Mainframe Mips Black/Black
  • 1 897,- Kč
  • 1 999 Kč
-5%
L

Prohlídnout helmy Fox

 

expand_less