Nabídku Thrasher Magu jsme rozšířili o další designy Boardmania.cz

Nabídku Thrasher Magu jsme rozšířili o další designy

Zásoby oblečení od kultovního skate magazínu Thrasher se snažíme neustále doplňovat a když to jen trochu jde, tak i rozšiřovat o nový modely. Pojďte se kouknout co všechno máme novýho.

Začneme novinkama, mezi který se řadí několik designů použitejch na mikinách a tričkách. Jedá se třeba o Fire Logo nebo Black Ice, obě grafiky použili designéři na základ každýho šatníku, teda výše zmiňovanou mikinu a triko.

Co v nabídce nemůže nikdy chybět je model Flame. Ten se tuhle sezónu dočkal i rozšíření o další barevný varianty a aktuálně tak nabízíme přes šest provedení tohoto oblíbenýho designu použitýho na mikině a tričku.

Thrasher dlouhodobě spolupracuje s legendou Markem Gonzalesem, kterej stojí třeba za značkou Krooked a kromě jeho velkýho přínosu pro skateboardingu je známej i ikonickejma malůvkama. Ty se dostaly i na několik kousků oblečení, který najdete na našem eshopu.

Thrasher ale není jen o mikinách a tričkách. V první řadě je to skate magazín, kterej u nás rozhodně nemůže chybět a momentálně máme skladem tři vydání tohoto časopisu. Za zmínku určitě stojí i cestovní taška, která pojme všechno možný i nemožný a je tak ideální volbou pro skate tour. Před nedávnem taky vyšlo kolabo se značkou Venture, který dalo vzniknout dvěma barevnejm variantám trucků. 

 Celou nabídku Thrasher si můžete prohlídnout pod tímto odkazem.

Nabídku Thrasher Magu jsme rozšířili o další designy
expand_less