Letní výprodej je tu! Boardmania.cz

Letní výprodej je tu!

Léto je v plném proudu a proto jsme pro tebe připravili první letní výprodej. Do slev jsme poslali všechno oblečení z nových kolekcí, který teď koupíš se slevou 25%. U starších kolekcí pak můžeš objevit slevu až 40%! Ve slevě taky najdeš všechny nový tenisky, ale taky žabky nebo pantofle!

Náš letní výprodej se týká všeho zboží z poslední sezóny. Zkoukni přehled toho nejlepšího!

Skate boty i všechny tenisky

Pořádný boty jsou základ a když ti je někdo pochválí, tak máš hned lepší den. U nás na Boardmania najdeš špičkový tenisky DC Shoes, ve kterých se budeš cítit jako v papučkách a na skatu odrazí kdejakej náraz a jen tak je nezničíš. Máme ale i další kultovní značky jako Etnies, éS nebo Emerica. Chceš vymakanej skejtovej model nebo minimalistickej design? Všechno máme! Novinky mají 20% dolů a poslední kusy ze starších sezón až -50%!

 

  

Kvalitní pantofle nebo žabky k vodě i do města

Kdo má raděj pořádnej luft na nohách určitě ocení pohodlný značkový pantofle nebo klasický žáby. Vybrat si můžeš ze skate značek DC Shoes, Volcom, Meatfly a pro holky je tu oblíbená značka Roxy. Nejnovější kolekce mají teď -15%.

 

  

Plavky pro kluky i holky

Divoký vzory i jednoduchý designy dámských plavek Roxy už jsou stálicí na každé pláži. Oblíbený jsou taky jejich dámský koupací šortky v různých barvách a vzorech. V pánských boardshortkách zas oceníš originální Volcom, jednodušší Meatfly nebo DC Shoes a nebo vymakaný boardshortky Fox

 

 

Kšiltovky na každou hlavu

Každej má od kšiltovky jiný očekávání, to my už dávno víme a proto u nás najdeš všechny typy a vybere si fakt každej. Od truckerek, přes nastavitelný snapbackyflexfitky a samozřejmě kšiltovky s rovným kšiltem a to od značek DC ShoesVolcomFox a nově taky Element. Holky to pak můžou rozjet s kšiltovkama Roxy, Fox nebo Volcom. 

Značkový triko za super cenu

Do našeho e-shopu se snažíme vybírat co nejrozmanitější druhy všeho oblečení a u triček tomu není jinak. Pokud si ujíždíš na crazy designech, tak se určitě koukni na trika od americký značky Volcom, nebo Santa Cruz. Zajetej merch časopisu Thrasher ti nabídne jejich klasický hořící logovky nebo zajímavý kolaborace s různýma výtvarníkama nebo skejťákama. Najdeš ale i basic trika značek DC Shoes, Fox nebo třeba českou značku Horsefeathers.

 

 

Ale ve slevě je teď všechno oblečení i boty. Tak neváhej a zkontroluj, co ti chybí!

expand_less