Koukni na nový kolekce letošního jara Boardmania.cz

Koukni na nový kolekce letošního jara

Jaro je tu a ty bys chtěl mít ve své sbírce trendy z nových kolekcí? Koukni s čím letos přišly značky jako Volcom, DC Shoes, Roxy, Fox nebo Element!

Volcom se s tím nemazlil!

Nekompromisní styl – to je Volcom. A není to jinak ani s jejich novinkama na jaro. Na designech jejich triček se někdo pekelně vyřádil. Koukni třeba na model Fa Stoneyvision, to chceš! Ale určitě zkontroluj i kšiltovky, boardshortky a další vychytávky týhle kultovní americký značky.

Fox prošel proměnou!

Je to tak, značka Fox letos vsadila na změny a na tohle jaro proměnila svoje logo. Ale neboj, o jejich klasiku nepřijdeš. Jak ve vizuálu, tak v kvalitě. Trika, mikiny i kšiltovky, to všechno u nás najdeš. A nezapomeň taky kouknout na koupací šortky, který jsou speciálně navržený na sportování ve vodě.

Mikina Fox W Fox Head Po Black/Pink
  • 1 442,- Kč
  • 1 699 Kč
-15%
S
M
L
Legíny Fox W Foxhead Black
  • 1 078,- Kč
  • 1 349 Kč
-20%
S
M
L
Mikina Fox W Absolute Po Black
  • 1 612,- Kč
  • 1 899 Kč
-15%
S
M
L

Kdo by neznal starý dobrý Dýsíčka?

Za ty roky už v DC Shoes vypiplali jejich boty k dokonalosti. Jejich skejtový modely jsou superodolný a cítíš se v nich jako v papučkách. Doladíš to ještě nějakým trikem, kšiltovkou nebo jarní bundou a v tomhle modelu budeš za pána.

 

Holky milujou Roxy!

Která holka by nemilovala květinový designy od Roxy? V jejich plavkách zazáříš na každé pláži! Přes ně hodíš vzdušný, skvěle střižený šaty, na hlavu kšiltovku, na nohy parádní pantofle, přes rameno batůžek a můžeš vyrazit k vodě. 

Uznáváš klasiku? Vsaď na Element 

Značka Element je u nás na Boardmania sice nová, ale žádnej nováček to není. Kdo by neznal jejich ultimátní logo na mikině, triku nebo batohu? K tomu připočti ještě jejich legendární skejty a už tě nic nezastaví!

 

 

expand_less