Ukaž se ve škole s novým batohem! Boardmania.cz

Ukaž se ve škole s novým batohem!

Back to school je tady! S blížícím se školním rokem je potřeba obnovit školní vybavení a nový batoh, kam se vejde všechno potřebný je základ. Batohy z naší nabídky kombinují funkčnost a prostornost, ergonomii i stylový design. Koukněte jaké přednosti mají batohy Meatfly, Nitro, DC Shoes, Roxy nebo Burton.

Školní batohy Meatfly pro mladší i teenagery

Mezi nejoblíbenější školní batohy patří batohy české značky Meatfly a to pro svoje vychytané detaily, kvalitu a v neposlední řadě originální vzhled, který ocení mladší děti i teenageři. Školní batohy Meatfly mají chytře rozdělené kapsy a pořadače, příjemné polstrované popruhy a jako bonus mají taky kapsu na laptop a popruhy na skejt. K nejprodávánějším modelům Basejumper a Exile je navíc samozřejmostí i školní penál ve stejném designu zdarma.

Nitro - důraz na kvalitu a zpracování

Další na seznamu jsou batohy Nitro. Tyhle batohy dávají největší důraz na kvalitní materiály a zpracování, proto jsou velmi odolné a vydrží i drsnější zacházení. V nabídce najdete jak propracované batohy se spoustou kapes a pořadačů, tak jednoduché městské batohy. Většina z nich má i kapsu na notebook, nebo třeba termokapsu na svačinu.

Batoh Nitro Chase tough black 35l
  • 2 390,- Kč
Batoh Nitro Chase night sky 35 l
  • 2 390,- Kč
Batoh Nitro Fuse wine 24 l
  • 1 790,- Kč

Batohy Burton - ekologická cesta

Značka Burton už je takovou legendou mezi batohy. Jejich nejznámější batoh Burton Tinder už se prodává roky a je stálicí mezi jejich batohy a to díky jeho vzhledu, ale samozřejmě i funkčnosti a odolnosti. Batohy Burton navíc získaly cestifikaci bluesign® produkt, která je zárukou, že používají pouze bezpečné chemikálie a jsou vyrobeny tak, aby splňovaly nejvyšší standardy ochrany přírodních zdrojů, zdraví spotřebitelů a pracovníků a čistého odvádění vzduchu a vody během výrobního procesu.

Jednoduchý design batohů DC Shoes

Batohy DC Shoes jsou pro ty, kterí mají rádi jednoduchý styl, decentní barvy, ale zároveň praktičnost. Některé modely mají kapsu na notebook nebo strapy na skejt.

Batoh DC Breed 5 Black/Black 25 l
  • 1 790,- Kč
Batoh DC Backstack black 18,5 l
  • 733,- Kč
  • 1 050 Kč
-30%

Batohy pro holky Roxy oživí jakýkoliv outfit

Vyloženě pro holky je tu pak oblíbená značka Roxy. Jejich batohy sice nejsou vyloženě školní, ale dávají důraz na design a dokáží oživit kdejaký outfit a navíc za super cenu. Na všechny batohy Roxy jsme teď ještě přidali slevu 30%!

 

 

V rámci akce Back to school dostanete ke všem nezlevněným batohům skladem penál nebo klíčenku jako dárek! Akce platí do 1.9.2023.

 

 

 

Ukaž se ve škole s novým batohem!
expand_less