Skateboarding za časů karantény, pt. 1 Boardmania.cz

Skateboarding za časů karantény, pt. 1

Karanténa, den čtvrtý. Možná jste už uklidili celej byt, vyprali všechno prádlo a přečetli všechny možný články o koronaviru. Co teď? V tomhle článku najdete inspiraci, jak proložit činnosti běžnýho života něčím oddechovým.

- Šití roušek je super záslužná věc. Jestli už máte techniku zmáknutou levou zadní a dokážete u toho vnímat i něco jinýho než zvuk šicího stroje, doporučujeme si do pozadí pustit epizody od Nine Clubu. Tohle by vás mohlo zabavit i v případě, že karanténa poběží dalších 6 měsíců.

- Nikde jsme zatím pořádně nezjistili, jestli může člověk skejtovat sám ve skateparku. My raději nic nepokoušíme a zůstáváme doma. To ale začíná být trochu depresivní, kór když venku začíná opravdový jaro a teploty na sluníčku se blíží 20 stupňům. Dávku skateboardingu se snažíme vynahradit skejtovýma videama, ikdyž připouštíme, že po zhlédnutí několika takovejch počinů denně je chuť skejtovat mnohonásobně vyšší.
Real Be Free vyšlo koncem roku 2019 a jedná se o 16 minutovou porci skateboardingu servírovanou dvojkou Kyle Walker a Ishod Wair. Na přelomu února a března ještě vyšel Rough Cut Kyle Walkera a Ishoda Waira.

Na Baker 4 se čekalo hodně, hodně, hodně dlouho. Nejvíc nás asi překvapil Dustin Dollin a Sammy Baca, jestli jste video ještě neviděli, tak teď máte možnost to napravit. Na Thrasher magu navíc vyšla i série rozhovorů, zde přikládáme s naším oblíbencem A. Reynoldsem. 

Emerica je srdcovka jako nic jinýho a tak není divu, že na tomhle seznamu videí najdete i nejnovější počin nesoucí název Green. Celý se to točí hlavně kolem nováčka Dakoty Servolda a Jona Dicksona, kterej je v týmu už nějakej ten pátek, ale jeho last part se dá brát jako oslava vydání jeho prvního promodelu.

Tento výčet snímků je opravdu jen malou ochutnávkou toho, co všechno lze ze skejtové videoprodukce sledovat. Nový party a edity vychází snad každej den, tenhle seznam teda berte jako náš aktuální Top 3 list full lenght videí, který v současné době sledujeme nejvíc.

 

Tak, tohle by vás mohlo na nějakej čas zabavit. Přejeme hodně zdraví a pomáhejme si ✌️

expand_less