Obuj se do nové kolekce DC Shoes a Etnies! Boardmania.cz

Obuj se do nové kolekce DC Shoes a Etnies!

Do našeho skladu přistála čerstvá kolekce bot DC Shoes a Etnies. Tyhle kultovní skate značky sází na roky prověřenou klasiku, ale šlapou i do technicky nadupaných modelů určených přímo na skateboarding, nebo kotníkových bot do podzimních dnů. Koukni, co nám letošní podzim přinesl.

Léty prověřený macatý boty

DC Court Graffik

Od dob, co tahle značka existuje, je jeden z nejprodávanějších modelů pořádně macatá bota Court Graffik. Tahle bota má pěkně vycpanej jazyk, širokou odolnou podrážku a obrovský logo. Každej rok DC udělá stejný barevný kombinace černá/bílá, bílá/černá, ale taky přijde vždycky s něčím novým. A protože se tenhle model stal oblíbenej i u holek, zařadili ho i v dámským provedení. A co je na téhle botě ještě krásný, že si pořád drží cenovku pod dvojku! Pokud nechceš úplnou klasiku, koukni třeba na modely DC Stag, nebo DC Net.

 

Promakanej technickej model

DC technic S

Kdo si potrpí na technický detaily a není zrovna příznivcem chlebů, tak by měl určitě zkontrolovat jejich model DC Technic S, kterej má nízkej profil, čistej design, ale všechny vychytávky jako vulkanizovanou přilnavou podrážku, extra odolnej semiš nebo prodyšnou lehkou vložku se super odpružením. S tímhle modelem si to na skatu pořádně vychutnáš!

 

Vybav se na podzim

Kotn9kov0 boty DC

Pokud chceš na podzim botu, kterou nezničíš při prvním deštíku, koukni na kotníkový boty DC Pure nebo DC Manteca. U těchto bot najdeš kombinaci materiálů a technologií, co ti zajistí nejen pohodlí, ale hlavně odolnost a ještě budou dobře vypadat. 

   

Klasiky od Etnies

Letošní podzim jsme vsadili na klasiku a to kultovní modely týhle značky, který už jsou s náma od samýho začátku jejich existence. A který to jsou? Samozřejmě model Marana s podrážkou od Michelinu, která je takřka nezničitelná a skvěle se přicucne ke skejtu a v druhé řadě model Fader - robustní bota s tlustým jazykem a velkým logem. 

 

Obuj se do nové kolekce DC Shoes a Etnies!
expand_less