Doplň svůj botník o další pár bot! Boardmania.cz

Doplň svůj botník o další pár bot!

Teď máš ideální příležitost, protože jsme zlevnili tenisky legendárních skate značek jako DC Shoes, Emerica, Etnies, nebo éS. A to teda dost výrazně. Můžeš vyzobnout poslední velikosti se slevou až 50%, starší sezóny najdeš se slevou 35% a nejnovější kousky mají 20% dolů.

DC - špička mezi skate botama

DC Shoes je značka specializující se na skateboardovou obuv a streetwear. Vznikla v roce 1993 a jejich boty jsou oblíbený hlavně mezi skateboardisty, ale rozšířila se i mezi běžný smrtelníky, protože vypadají skvěle a jsou extrémně pohodlný. Jejich nejznámější technologie je Super Suede, která zajišťuje vyšší odolnost proti opotřebení, takže je na skatu jen tak nezničíš. V nabídce najdeš klasický „chleby“ s velkým jazykem, propracovaný boty se spoustou vychytávek, ale i jednoduchý modely včetne Slip-on, co se hodí pro všechny.

Etnies je legenda

Je to první značka, která začala vyrábět skate boty a to už v roce 1986 a založil ji skateboardista Pierre-André Senizergues. Ten se zavázal, že bude svoje modely vylepšovat tak, aby byly co nejodolnější a vydržely co nejdéle. Poslední roky se ale „obuli“ do bot, který můžeš nosit i do města a jejich modely si oblíbili i ti, co se na skateboard raděj dívají z dálky. V 90. letech se rozšířili ještě o značky éS a Emerica a pokračují inovacema svých modelů doteď.

Pokud trávíš celý léto u vody, omrkni taky naši nabídku super pohodlných pantoflí nebo žabek, co nevypadaj, žes je koupil na dovolené v suvenýrech, ale uděláš s nima parádu i ve městě.

Doplň svůj botník o další pár bot!
expand_less