Boardmania se mění Boardmania.cz

Boardmania se mění

K výročí 13 let provozu internetového obchodu Boardmania.cz jsme se rozhodli změnit vizuální styl. Co se změnilo?

Boardmania má nové logo

Po 12 letech měníme logo našeho e-hopu. Nové logo vyjadřuje naši vášeň pro board sporty. Do loga jsme umístili typické šroubky, které najdeš na skateboardu, snowboardu i wakeboardu. Druhá část loga působí trochu roztřeseně. To je proto, že když posouváš svoje limity tak s tebou lomcuje adrenalin a můžeš být trochu roztřesený.

Boardmania je dotyková

Nyní si můžete užít plnohodnotnou verzi e-shopu také na mobilech a tabletech. Nové dotykové funkce umožňují listovat obrázky, nový zoom umí zobrazit obrázek přes celou obrazovku a gesty dvěma prsty si prohlédnout každý detail fotky. Na stolních počítačích lze také zoomovat pomocí lupy.

Boardmania je přehlednější

Změnili jsme strukturu menu, aby bylo přehlednější a dobře viditelné. Obrázky i v malých náhledech jsou vyšší a užší, což lépe zobrazuje prodávaný sortiment oblečení, snowboardů, skateboardů atd.

Boardmania je rychlejší

Ve výpisu kategorie jsme udělali rychlý náhled, který načte další obrázky a základní informace o produktu, což je rychlejší než otevírání detailu produktu. Celkově je jsou stránky úspornější na množství stahovaných dat a rychleji reagují.

O nás

Boardmania:: je tady od roku 2005. Snowboarding a skateboarding nás baví, proto také prodáváme věci co k tomu potřebuješ. Jsme česká rodinná firma, která v česku podniká a platí daně. Zakládáme si na dobrém jménu a jednáme fér. 

Snažíme se být stále lepší aby naši zákazníci byli stále spokojenější :). Každá pochvala je pro nás povzbuzením do další práce, každá kritika je důvodem k zamyšlení, jak něco dělat lépe. Budeme rádi, když nás pochválíte nebo alespoň dáte like produktu co se vám líbí. Co o nás řekli naši zákazníci si můžete přečíst v recenzích.

Boardmania Team

Podporujeme mladé skateboardisty a snowboardisty. V našem nově týmu jsou jezdci kterým pomáháme posunout svoje limity. Pokud jezdíš na skateboardu nebo snowboardu, neboj se nás oslovit. Více najdeš na stránce Boardmania team.

expand_less