Vybrali jsme ti zimní bundu Boardmania.cz

Vybrali jsme ti zimní bundu

Ranní teploty se přibližují nule a nám všem je jasný, že období škrábání zamrzlýho čelního skla na autě je blíž a blíž. Jak takovou situaci bleskově vyřešit vám neporadíme, ale pomůžeme aspoň s výběrem zimní bundy, která vás při všech aktivitách udrží v teple!

Mezi oblíbený značky zimního oblečení patří bezpochyby kalifornskej Volcom. Ten totiž není jenom o designovejch tričkách, pohodlnejch mikinách nebo perfektně padnoucích kalhotech. Snowboardový bundy u nás seženete v klasickým střihu, s Gore-Tex úpravou i jako anorak. Každej model je navíc promyšlenej od A do Z, takže funkčnost, vysokej vodní sloupec, snowcatcher a plno kapes je samozřejmostí! Nemusíme snad ani zmiňovat, že nabídka dětskejch a dámskejch kousků je stejně dobrá jako ta pro pány.

Na městskej přesun z práce domů (protože teď to ani jinak nejde) je ideálním parťákem Starget Parka. Ta je díky nepromokavé povrchové úpravě, vnitřní sherpa podšívce a skvělýmu vzhledu jasnou volbou pro přežití upršenejch studenejch dní.

PS. Náš team manažer Ondra přesně tento model u třetím rokem vlastní a nemůže si ji vynachválit

snowboardové bundy DC

Stejně jako Praha není jenom most a hrad, značka DC nenabízí jenom kvalitní tenisky. Na každou sezónu se pro vás snažíme vybrat i několik modelů ze zimní nabídky. U nás tak najdete snowboardový bundy v klasickým střihu, softshellový kousky i hodně populární anoraky. Mezi naše oblíbence patří určitě anorak Transition, kterýmu pracovně říkáme “Jarda Jágr”. Bohužel netušíme, jestli se návrháři inspirovali barvama dresů Pittsburgh Penguins, ale jsme si jistí, že tento oboustrannej model s 5K voděodolností a dostatečným zateplením skvěle poslouží ve městě i na sjezdovce!

Goretexová bunda Burton

Burton asi netřeba představovat. Ne jenom ve světe snowboardingu se jedná o ikonickou značku, v jejíž nabídce najdete od batohů přes snowboardový vybavení až po kvalitní a hlavně funkční zimní oblečení. My jsme si pro tuto sezónu vybrali několik vychytanejch modelů a za zmínku určitě stojí dětská řada s Room To Grow systémem. Díky systému prodloužení rukávů totiž nemusíte každou sezónu shánět novou bundu pro vaše potomky. 

V Burtonu samozřejmě myslí na vše, a tak v nabídce nemůžou chybět pánský Gore-Tex bundy se zateplením i bez něj. A k čemu vlastně ten opěvovanej Goráč slouží? Jedná se o tenkou membránu, která zajistí prodyšnost větruvzdornost a hlavně 100% voděodolnost!

Zimní bunda přes hlavu Horsefeathers

Za zmínku taky rozhodně stojí bundy Horsefeathers z kolekce atrip, která je už tradičně vytvořená ve spolupráci s Halldorem Helgasonem. Ten umí zkombinovat styl s funkčností a to je vidět! Najdeš tu od základní verze anoraku Galen, až po nejvyšší model Crescent.

Horsefeathers dámská zimní bunda

V Horsefeathers samozřejmě mysleli i na holky a v jejich aktuální kolekci tak můžete najít jak základní modely, tak ty nejvyšperkovanější kousky. Například model Arianna nabízíme ve více barevnejch provedení, vyšší vodní sloupec a chytrý zateplení zajistí dostatečnej komfort na horách.

Dámská zimní bunda Roxy

Náš průřez nabídkou zakončíme dámskou značkou Roxy. Zimní bundy z aktuální sezóny se můžou pyšnit například patentovanou technologií DryFLight zvyšující voděodolnost nebo speciálním zateplením WarmFlight pro maximální komfort. Kromě klasickejch střihů se spoustou vychytávek u nás seženete i módní anorak pro ty nejnáročnější jezdkyně.

Na našem eshopu samozřejmě najdete spoustu dalších zimních bund a nezapomeňte, že k vybraným značkám teď běží akce kulich nebo nákrčník za korunu. A zrovna nákrčník by se tuto sezónu mohl hodit i mimo sjezdovky!

Vybrali jsme ti zimní bundu
expand_less