Podzimní nabídka tenisek, která tě udrží v teple Boardmania.cz

Podzimní nabídka tenisek, která tě udrží v teple

Držet nohy v teple je základ k přežití nízkejch podzimních teplot. U nás teď najdete spoustu novinek v podobě bot od značek éS, etnies, Emerica nebo třeba DC. V článku představíme konkrétní kousky, včetně zateplenejch modelů pro ten největší komfort.

DC
I tento podzim u nás seženete nesmrtelnou klasiku Court Graffik, kterou objednáváme každou sezónu v několika barevnejch variantách. A samozřejmě nemyslíme jenom na kluky, takže svoji oblíbenou barvu si vyberou i holky. A dětský modely máme taky! Ale naše nabídka není jen o jednom modelu, a tak se můžete těšit na jeden z nejlíp prodávanejch modelů minulé sezóny - Manual. Toho jsme se tentokrát vůbec nebáli a na výběr jsou nízký klasiky, kotníkáče, semiš nebo textil. A samozřejmě plno dalšího, zateplenej model Kalis Vulc Mid nebo náš oblíbenej Hyde.

etnies
Značka etnies je u nás na eshopu relativně krátkou dobu. Tahle ikonická značka slaví tento rok už 35 let na trhu a my jsme moc rádi, že jsme ji mohli zařadit do našeho portfolia. Každou sezónu najdete v její nabídce různý modely tenisek, který jsou skvělou volbou pro skateboarding nebo běžný nošení. Kromě klasickejch modelů jako je jednoduchej Barge, ikonickej Fader nebo nesmrtelná Marana včetně jejího dětskýho provedení, jsme pro tuto sezónu sáhnuli i po zatepleným modelu Jameson v kotníkové verzi. Jednoduchej nadčasovej design, voděodolná úprava, speciální vzorek podrážky pro bezpečí při náledí a vnitřní zateplení dělá z téhle boty must have pro dlouhý zimní měsíce. A jako bonus se můžete těšit z dobrýho skutku, protože koupí jakýhokoliv páru etnies přispěje na výsadbu stromů v deštných pralesech. Buy A Shoe Plant A Tree!

Emerica.
Třetí a nejmladší z rodiny Sole Technology. Emerica pro nás vždycky byla jakýmsi ztělesněním rebelie a surovýho street skateboardingu. Doba This Is Skateboarding je už za náma a jména jako Reynolds, Ellington nebo Herman časem přesunuli svoje působení směrem k jinejm projektům. Ale všechno hezký jednou končí a něco jinýho zase začíná a vůbec nemůžeme říct, že by nás současná Emerica nebavila. Jejich tým pořád čítá zvučný jména. Provost, Figgy, Spanky, Romero, Dickson jsou doplnění o mladou krev jako je Chris Wimer, Brandon Hoban nebo Jordan Powell. Schválně koukněte na jejich novej video počin THIS!
Z podzimní kolekce jsme pro vás vybrali pro model Jona Dicksona, se kterým máme skvělou zkušenost. Bota je ze začátku pevnější, ale to vůbec není na škodu a rozhodně to při skateboardingu oceníte. Vyznavače minimalismu potěšíme modelem Wino G6 Slip On. Nás team manažer Ondra měl tuhle botu od jejího vydání v roce 2018 asi v milionu různejch barvách a dle jeho slov si je bude objednávat na každou sezónu v tolika kusech, aby nemusel do konca života nosit nic jinýho.

éS
Už je to přes 6 let, co se éS vrátil zpátky na pulty skateshopů. A jsme za to rádi. Značka si drží image, modely jsou většinou upgradem jejich předchozích verzí z 90. let a zdá se, že všechno funguje přesně jak má. Z podzimní kolekce u nás zatím seženete novinku EOS nebo Accel Slim v klasické brown/gum variantě.

Nezapomeňte, že k novinkách od etnies dáváme dárek v podobě ponožek za korunu! A zásoby se krátí, celou nabídku najdete na našem eshopu.

Podzimní nabídka tenisek, která tě udrží v teple
expand_less