Čerstvý skate desky, trucky a kolečka! Boardmania.cz

Čerstvý skate desky, trucky a kolečka!

Konečně se nám daří plnit sklad spoustou novýho zboží v podobě desek, trucků, koleček a dalšího hardwaru. Kromě doplnění produktů od stávajících značek jsme rozšířili nabídku třeba o kolečka Socket, desky UMA Landsleds nebo trucky Ace!

Začneme novinkama na eshopu, mezi který se řadí i česká značka Socket. Ta se zaměřuje především na výrobu koleček a skate hardwaru v podobě ložisek nebo pivot cupů. Společně s touto značkou dorazily i desky od nově představenýho brandu UMA Landsleds, za kterým stojí Evan Smith. Desky se vyznačují kvalitním zpracováním a taky perfektníma designama. Právě designy, který najdete natisknutý i na vrchní vrstvě desky, si přímo říkají o nalepení průhlednýho gripu a vytvoření originálního grip artu. 
Další žhavou novinkou jsou bezesporu trucky Ace, který u nás najdete jak v základní verzi s označením Classic, tak i pokročilej model AF1, kterej se vyznačuje vyšší odolností a vychytávkama v podobě patentovanejch matiček nebo závitníkové matky, která je součástí balení. Trucky Ace máme v nabídce ve velikostech 33 až 55 a vybírat tak můžou všichni, kteří jezdí desku v šířce 7,75 až 9,12.

 

Po dlouhým čekání a delší nedostupnosti se u nás konečně opět objevilo zboží od distribuce Tum Yeto, pod kterou spadá Toy Machine, Foundation nebo třeba Pig Wheels. Zatím se sice jedná o první várku hardwaru a těšit se tak ještě můžete na doplnění koleček nebo třeba oblečení, nedočkavci ale už teď můžou vybírat z pestřejší nabídky skate desek od těchto značek. Rozhodně nemůže chybět naprostá klasika Monster nebo design Star & Moon, kterej seženete ve dvou barevnejch variantách a šířkách od 8,0 po 8,5.

Na jarní sezónu se nám podařilo sehnat skate desky od francouzské značky Antiz, která se na trhu pohybuje už pěknou řádku let a v jejich našlapaným týmu najdete i slovenskou legendu Petera Molece. Ten má dokonce už několikátou sezónu u této značky pro model! Vybírat můžete ze dvou typů concavu, více šířek a několika designů včetně povedené hudební série, která se tentokrát inspirovala kapelou DEVO
Výše vypsaný desky jsou jen malou ochutnávkou, mezi novinky určitě patří i Element, Almost nebo česká značka Charge, která nedávno vydala boží full lenght video Plug-In. Doporučujeme kouknout na celou nabídku desek, kterou najdete pod tímto odkazem!

Další velký doplnění zásob zažil segment koleček. Na začátku článku jsme upozorňovali na novinku v podobě značky Socket, ale na eshopu toho najdete mnohem víc. Za pozornost určitě stojí nový designy oblíbenýho modelu STF od Bones. Aktuálně u nás najdete tvrdosti koleček 99A a 103A a několik tvarů od klasickýho V1 po kónickej V5.
Skvělou volbou pro začátečníky jsou kolečka Mini Logo, který představují skvělej poměr cena/výkon. I u této značky můžete vybírat ze dvou tvarů a několika velikostí. 

Náš přehled zakončíme představením nabídky trucků. O nové značce Ace jsme se již zmiňovali, za nás se určitě jedná o zajímavej artikl vzhledem k jejich kvalitě, skate týmu a v neposlední řadě i příjemné ceně. Z dalších značek určitě stojí za zmínku Venture, konkrétně model ve spolupráci s kultovním skate magazínem Thrasher. Pro začínající ridery bychom určitě doporučili značku Theeve, kterou u nás zastupuje několik modelů včetně odlehčené varianty s provrtaným kingpinem.

To je pro dnešek vše, o dalších novinkách budeme průběžně informovat na všech našich kanálech. Doporučujeme nás sledovat na instagramovým profilu @boardmaniacz nebo se třeba přihlásit k odběru newsletteru. 

Čerstvý skate desky, trucky a kolečka!
expand_less