Čerstvá nálož hardwaru ze Španělska Boardmania.cz

Čerstvá nálož hardwaru ze Španělska

Venkovní teploty začínají pomalu připomínat jaro a okolní skate spoty volají po pořádné session. Nebylo snad lepší načasování na příchod nové kolekce od Nomad skateboards. V článku na blogu ti představíme všechny novinky od této španělské značky.

Mafia series

Starší ročníky si budou pamatovat designy inspirovaný kultovním filmem Kmotr. Tehdejší série byla vydána formou pro modelů, ve které se svoji deskou mohl pyšnit i Honza Minol nebo Petr Horvát. V návaznosti na 20. výročí Nomadu se vedení rozhodlo oprášit tyhle skvosty a udělat jejich reedici.

Club of 27

I tuto sérii už někteří z vás dřív viděli. První vydání těchto designů proběhlo v roce 2018 a pro velkej úspěch byly zařazeny i do aktuální jarní kolekce. Rehab, Get It While You Can, Riders On The Storm, Hey Joe, Where Did You Sleep Last Night.

Guachinche

Jedna z našich nejoblíbenějších sérií je bezpochyby Guachinche. Za designem stojí Oscar Lorenzo a na našem webu najdeš tyhle desky v šířce 8.125, 8.25 a 8.5. Desky mají klasickej medium concave a horní i spodní barevnou dýhu.

Skate komplety

Novinky se netýkají jen skate desek. Doskladnili jsme několik novejch designů začátečnickejch kompletů, se kterýma určitě neuděláš krok zpět. Za zmínku určitě stojí série Futura, která odkazuje na kreslenej seriál od Matta Groeninga. Tyhle komplety jsou u nás k dispozici v několika šířkách!

Všechny desky jsou vyrobeny v továrně BSS ze 7 vrstev kvalitního kanadskýho javoru. Desky se vyznačují medium concavem a ke každé desce dáváme grip za korunu. Spoustu zboží od Nomad skateboards si můžeš prohlídnout na našem webu.

Čerstvá nálož hardwaru ze Španělska
expand_less