Boardmania Reviews | DC Shoes spring 2021 Boardmania.cz

Boardmania Reviews | DC Shoes spring 2021

Nedávno jsme na našem youtube kanálu spustili novou sérii videí Boardmania Reviews, ve kterých se zaměříme na představení produktů z aktuální sezóny. Více informací najdete v článku!

Nápad na podobnou sérii videí jsme měli v hlavě už dlouho, ale začít všechno realizovat nám zabralo víc času než jsme mysleli. Po přestavění kanclu a přenesení celé myšlenky z hlavy na papír jsme se konečně mohli pustit do tvorby. Za výslednou podobou videí stojí náš kamarád Martin Smrž, za což mu ještě jednou děkujeme! 

DC Manual

 

První recenzovanou botou je model Manual. Jedná se o novinku pro jarní sezónu a na trhu najdete několik variant včetně skejtovýho modelu s označením RT S, kterej seženete i na našem eshopu. Základní verze boty je pro všechny vyznavače minimalismu a pohodlí, který je zajišťeno pěnovou vložkou a boční perforací pro lepší prodyšnost. Bota je navíc vyrobena ze 100% vegan a eco-friendly materiálů, čímž značka DC snižuje ekologickou stopu při výrobě. 

DC Infinite 

V dalším videu jsme se zaměřili na model Infinite, kterej je na trhu už několikátou sezónu, což svědčí o oblíbenosti této boty. V naší nabídce najdete jak klasickou tkaničkovou verzi, tak oblíbenou slip on variantu ve dvou barevnejch provedení. 

DC Hyde S

Dnešní díl zakončíme modelem Hyde S, což je skvělá bota jak pro běžný nošení tak pro skateboarding.

 

Boardmania Reviews | DC Shoes spring 2021
expand_less