Hodnocení, recenze zákazníků

Snažíme se neustále zlepšovat své služby. Proto jsme na Boardmania.cz zavedli nezávislé hodnocení našeho eshopu zákazníky, kteří u nás nakoupili. Díky našim kvalitním službám jsme získali certifikát důvěry zákazníků "Ověřeno zákazníky".

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

Zákazník
Datum
KladyZáporySlovní hodnocení
DK
11.3.2017
vyzvednutí osobnínevímvše bylo ok
Ověřený zákazník
23.2.2017
cena nákup z domovaNakoupila jsem co jsem potřebovala a není k sehnání v běžném kamenném obchodě za výhodné ceny.
Kamila
22.2.2017
Objednávala jsem manželovi bundu,velikost a kvalita super za velmi pěknou cenu ;)
Junior
9.2.2017
Skvělý nákup, velikost bot mi bohužel neseděla, balík jsem poslal zpět a peníze mi byly vráceny přímo bleskově na účet. Zbytek zboží mi seděl a jsem velmi spokojen! :)
Veber Stanislav ml.
3.2.2017
Je dobře zásobovaný a má přijatelné ceny zboží.Škoda že nemáme takový obchod u nás v Ústí nad Labemžádné slabinySuper...
Ověřený zákazník
31.1.2017
Super komunikace,rychle vyrizeni.Vracel sem boty a nechal vymenitza o cislo veci,vse probehlo rychle,bez jedineho problemu.Vsem muzu vrele doporucit.
Ověřený zákazník
28.1.2017
toptoptop obchod
Deni
22.1.2017
Vrele doporucuji
Jarda
14.12.2016
Objednal jsem v sobotu, zboží přišlo v pátek. Zabeleno, nepoškozeno a přišlo v pořádku přesně to, co jsem objednal. Kritika pouze České pošty!!! Nejsou schopni pořádně zazvonit a hned zmizí.
Ověřený zákazník
13.12.2016
vstřícnost, flexibilita, ochotapersonál ochotný, zboží je možné vyzkoušet a teprve potom se rozhodnout, zda koupím nebo ne, personál vyjde vstříc
Ověřený zákazník
9.12.2016
pohodlínicdoporučuji
Kerkon47
5.12.2016
Dobrá cena,komunikace a kvalitaZatím žádnéMohu doporučit.
Marie Němcová
29.11.2016
Rychlost služeb, přehledné internetové stránky, výborná komunikace,při nemožnosti dodat objednané zboží mi byla nabídnuta skvělá alternativa.---Vynikající zkušenost
Lenka R.
10.11.2016
V neděli večer objednáno,v úterý dopoledne bylo zboží doručeno.
ledlova@zdirec.cz
9.11.2016
Přehledný, ráda se do obchodu vracím.Prostě prima obchod. Doporučuji.
pupus
7.11.2016
rychlost, spolehlivostspokojenost