Hodnocení, recenze zákazníků Boardmania.cz

Jsme ověření našimi zákaníky. Níže jsou uvedené vybrané recenze zákazníků o e-shopu Boardmania.cz.

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů a uděluje titul ověřeno zákazníky.

100%

Ověřený zákazník
24.5.2018

Výhody rychlost

100%

Ověřený zákazník
9.5.2018

Výhody Velký výběr, i velikostí
Přehlednost

100%

Ověřený zákazník
5.5.2018

Kvalitní výrobky, rychlost dodání, skvělá komunikace. Spokojenost, doporučuji.

90%

Ověřený zákazník
24.4.2018

co objednám ,,skladem'' opravdu je skladem a hned to pošlou

100%

Ověřený zákazník
16.4.2018

Výhody Vyšli mi naprosto vstříc s výměnou zboží. Rychlost komunikace.

Doporučuji. Jednání pěkné.

100%

Ověřený zákazník
12.4.2018

Solidni,bez problemu

100%

Ověřený zákazník
10.4.2018

Výhody Rychlost
Vyborna komunikace

Obchod mohu jen doporucit. Rychle jednani, zbozi doruceno hned druhy den. Opravdu mila slecna na telefonni lince. Spokojenost 100%.

100%

Ověřený zákazník
6.4.2018

Výhody Rychlé reakce a doručení. Spolehlivost.

100%

Ověřený zákazník
3.4.2018

Výhody vše vyřeší rychle a bez problémů

90%

Ověřený zákazník
27.3.2018

Výhody Rychlé doručení, možnost platby na dobírku, případně převodem

Nevýhody zboží mělo jiný odstín než bylo na fotce na webu

Výhodný nákup, kvalitní zboží, jediné co je na škodu byl jiný odstín barvy produktu než bylo na jeho fotografii na webu.

100%

Ověřený zákazník
23.3.2018

Výhody Vse probehlo v pořádku.

100%

Ověřený zákazník
22.3.2018

Výhody Rychlost dodání, přehlednost

100%

Ověřený zákazník
21.3.2018

Vše v pořádku. Dobrá komunikace, rychlé dodání, nemám co vytknout.

100%

Ověřený zákazník
20.3.2018

Výhody Bezproblémový nákup

Již potřetí jsem si z toho obchodu zakoupil boty a již potřetí obchod proběhl bez jakýchkoli potíží.

100%

Ověřený zákazník
3.3.2018

Skvělé.

100%

Ověřený zákazník
1.3.2018

Výhody Rychlá reakce a dodání

90%

Ověřený zákazník
25.2.2018

Výhody Super ceny
Velký výběr
Možnost si vše vyzkoušet na prodejně v Brne
Ochotná obsluha

Vše je možné si osobně vyzkoušet a prohlédnou na výdejně. Přehledný eshop a výběr v pohodlí z domu. Vychystání zboží rychlé. Nakupuji zde pravidelně a vždy naprostá spokojenost.

100%

Ověřený zákazník
21.2.2018

Výhody Rychlost dodání
Profesionalita

100%

Ověřený zákazník
19.2.2018

Výhody Velmi rychlé dodání, přehlednost stránek

100%

Ověřený zákazník
13.2.2018

Výhody rychlost dodání zboží
bezproblémové vrácení peněz za vrácené zboží
pozitivní komunikace s obchodem

Snaha udělat synovi radost překvapivým dárkem k narozeninám se nesetkala s úspěchem, a proto jsem byl rád, když mi obchod naprosto bez problémů vrátil peníze za zakoupené boty.