Hodnocení, recenze zákazníků

Snažíme se neustále zlepšovat své služby. Proto jsme na Boardmania.cz zavedli nezávislé hodnocení našeho eshopu zákazníky, kteří u nás nakoupili. Díky našim kvalitním službám jsme získali certifikát důvěry zákazníků "Ověřeno zákazníky".

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

Zákazník
Datum
KladyZáporySlovní hodnocení
Jarda
14.12.2016
Objednal jsem v sobotu, zboží přišlo v pátek. Zabeleno, nepoškozeno a přišlo v pořádku přesně to, co jsem objednal. Kritika pouze České pošty!!! Nejsou schopni pořádně zazvonit a hned zmizí.
Ověřený zákazník
13.12.2016
vstřícnost, flexibilita, ochotapersonál ochotný, zboží je možné vyzkoušet a teprve potom se rozhodnout, zda koupím nebo ne, personál vyjde vstříc
Ověřený zákazník
9.12.2016
pohodlínicdoporučuji
Kerkon47
5.12.2016
Dobrá cena,komunikace a kvalitaZatím žádnéMohu doporučit.
Marie Němcová
29.11.2016
Rychlost služeb, přehledné internetové stránky, výborná komunikace,při nemožnosti dodat objednané zboží mi byla nabídnuta skvělá alternativa.---Vynikající zkušenost
Lenka R.
10.11.2016
V neděli večer objednáno,v úterý dopoledne bylo zboží doručeno.
ledlova@zdirec.cz
9.11.2016
Přehledný, ráda se do obchodu vracím.Prostě prima obchod. Doporučuji.
pupus
7.11.2016
rychlost, spolehlivostspokojenost
Ověřený zákazník
5.11.2016
skvělé zboží dorazilo ihned po zaplacení děkuji
Czesha
1.11.2016
Výborná komunikace s obchodem a vstřícnost při výběru zboží.
Petra
4.10.2016
Rychlost dodání, kvalitní a pěkné zboží.Obchod vřele doporučuji, super rychlé dodání kvalitního zboží.
Fanda P.
29.9.2016
Koupil jsem co jsem potřeboval...
Ellza
19.9.2016
Standardní nákup, bez dlouhých čekacích lhůt, bez problémů. Doporučuji
Pes Filipes
15.9.2016
Bez problemu
Ověřený zákazník
6.9.2016
super
Hana
2.9.2016
Rychlost, kvalitní zboží, dobrá komunikace s obchodem, velký výběr zbožínezaznamenala jsem žádnébyl to můj první nákup v obchodě ale mohu jen doporučit, zboží došlo rychle a dobře zabalené. Zboží je přesně takové jaké bylo vyobrazeno i s popisem.
Rudolf Kotas
15.8.2016
Profesionalita, velmi vstřícné jednání i pokud nastane problém, komunikace perfektní, naprostá spokojenost. Jednoznačně doporučujižádnéByl jsem naprosto spokojený s jednáním. Objednal jsem boty, které jsem pak potřeboval vyměnit za větší velikost, nebyl žádný problém, vše se velmi rychle pořešilo k mé naprosté spokojenosti. Mohu jenom doporučit, navíc když jsem potřeboval jakékoli informace, bylo mi vše dle mého názoru profesionálně vysvětleno, za což děkuji.