Hodnocení, recenze zákazníků

Snažíme se neustále zlepšovat své služby. Proto jsme na Boardmania.cz zavedli nezávislé hodnocení našeho eshopu zákazníky, kteří u nás nakoupili. Díky našim kvalitním službám jsme získali certifikát důvěry zákazníků "Ověřeno zákazníky".

Hodnocení zákazníků zajišťuje nezávislý nákupní rádce Heureka.cz, který na svých stránkách zveřejňuje recenze internetových obchodů. Níže jsou uvedená vybraná vyjádření zákazníků o našem e-shopu.

Zákazník
Datum
KladyZáporySlovní hodnocení
Junior
9.2.2017
Skvělý nákup, velikost bot mi bohužel neseděla, balík jsem poslal zpět a peníze mi byly vráceny přímo bleskově na účet. Zbytek zboží mi seděl a jsem velmi spokojen! :)
Veber Stanislav ml.
3.2.2017
Je dobře zásobovaný a má přijatelné ceny zboží.Škoda že nemáme takový obchod u nás v Ústí nad Labemžádné slabinySuper...
Ověřený zákazník
31.1.2017
Super komunikace,rychle vyrizeni.Vracel sem boty a nechal vymenitza o cislo veci,vse probehlo rychle,bez jedineho problemu.Vsem muzu vrele doporucit.
Ověřený zákazník
28.1.2017
toptoptop obchod
Deni
22.1.2017
Vrele doporucuji
Jarda
14.12.2016
Objednal jsem v sobotu, zboží přišlo v pátek. Zabeleno, nepoškozeno a přišlo v pořádku přesně to, co jsem objednal. Kritika pouze České pošty!!! Nejsou schopni pořádně zazvonit a hned zmizí.
Ověřený zákazník
13.12.2016
vstřícnost, flexibilita, ochotapersonál ochotný, zboží je možné vyzkoušet a teprve potom se rozhodnout, zda koupím nebo ne, personál vyjde vstříc
Ověřený zákazník
9.12.2016
pohodlínicdoporučuji
Kerkon47
5.12.2016
Dobrá cena,komunikace a kvalitaZatím žádnéMohu doporučit.
Marie Němcová
29.11.2016
Rychlost služeb, přehledné internetové stránky, výborná komunikace,při nemožnosti dodat objednané zboží mi byla nabídnuta skvělá alternativa.---Vynikající zkušenost
Lenka R.
10.11.2016
V neděli večer objednáno,v úterý dopoledne bylo zboží doručeno.
ledlova@zdirec.cz
9.11.2016
Přehledný, ráda se do obchodu vracím.Prostě prima obchod. Doporučuji.
pupus
7.11.2016
rychlost, spolehlivostspokojenost
Ověřený zákazník
5.11.2016
skvělé zboží dorazilo ihned po zaplacení děkuji
Czesha
1.11.2016
Výborná komunikace s obchodem a vstřícnost při výběru zboží.
Petra
4.10.2016
Rychlost dodání, kvalitní a pěkné zboží.Obchod vřele doporučuji, super rychlé dodání kvalitního zboží.
Zavolejte +420 533 534 813
pracovní dny od 9 do 18 hodin