Vykroč tou pravou botou Boardmania.cz

Vykroč tou pravou botou

Dostaly tvoje boty po zimě pořádně zabrat a koukáš po novým páru kecek? U nás jsi na správné adrese! Na sklad nám začínají chodit modely čerstvý jak ranní pečivo.

DC Shoes

Mezi stálice v naší nabídce patří bezpochyby značka DC Shoes. Jestli vybíráš vhodnej model na skate, tenisky pro partnerku nebo chceš ze svýho potomka udělat vítěze v pomyslné soutěži o nejstylověji oblečený dítě na pískovišti, u nás určitě najdeš ten pravej model. Samozřejmostí je i nesmrtelná klasika Court Graffik!

éS, etnies, Emerica

Svoje místo si u nás našla i trojice kultovních „sesterskejch“ značek z rodiny Sole Technology. Modří už nejspíš vědí, jedná se totiž o ikonickej éS footwear, punkovou Emericu a nejstaršího sourozence etnies. Majitelům firmy navíc není lhostejný životní prostředí, a proto vznikla iniciativa Buy A Shoe Plant A Tree. Jednoduše řečeno, za každej prodanej model vysadí jeden strom. K dnešnímu dni se podařilo vysadit už přes 2 miliony stromů.

No a aby se všechny ty novinky vlezly k nám do skladu, musíme ho trochu pročistit. S tím nám můžeš pomoct, zlevnili jsme totiž spoustu starších modelů napříč všema značkama. Ušetřit tak můžeš klidně 30 % z původní ceny.

Vykroč tou pravou botou
expand_less