Vybav se na jarní prázdniny Boardmania.cz

Vybav se na jarní prázdniny

Při každoročních předobjednávkách zboží na zimní sezónu nezapomínáme ani na děti. Výběr snowboardového vybavení a oblečení na hory je u nás zastoupen nabídkou od značek Burton, Horsefeathers, Volcom, Level, Gravity nebo třeba Nitro. Dozvíš se co je Grow-up systém a další novinky.

Zimní oblečení

Snowboardové bundy a kalhoty pro děti nabízíme především od značek Horsefeathers, Volcom a Burton. Každý kousek je navržen tak, aby byl 100% funkční a poskytl dostatečný komfort při zimních dobrodružství.

V Horsefeathers mysleli na rychlý růst dětí, se kterým se pojí obměna šatníku v podstatě každou sezónu. Systém Grow-up umožňuje prodloužení nohavic a rukávů až o 7 cm pomocí cvočků. 

Obdobný systém nabízí i značka Burton. Dětské produkty s označením „Room-To-Grow“ mají v rukávu a nohavici červenou nit, kterou lze odpárat a prodloužit tak délku o 4 centimetry. 

Snowboardy

Na našem eshopu nabízíme cenově výhodné kombinace snowboardové desky a vázání, popřípadě lze vybrat i kombinaci s botami na snowboard. V nabídce najdeš především snowboardy od Gravity a Nitro, ale nechybí ani značka Burton se svým modelem Throwback. Ten má připomínat prkno ze 70. let navrženo Jakem Burtonem.

Rukavice

Nedílnou součástí výbavy na hory jsou rukavice. Vnitřní zateplení, voděodolný materiál a dobrá izolace jsou základním předpokladem pro komfort během zimních radovánek. Některé modely značky Level mají navíc chránič zápěstí, který výrazně snižuje riziko úrazu.

Snowboardové helmy a brýle

Pro maximální bezpečí na svahu doporučujeme kouknout na naši nabídku helem. Největší zastoupení patří značce Smith, která se může pyšnit odolnou ABS konstrukcí a nastavitelným systémem k doladění velikosti. 

Značka Smith také nabízí výhodný set, který obsahuje odolnou helmu a snowboardové brýle. Momentálně máme skladem dvě barevné varianty a dvě velikosti.

V nabídce také najdete dětské snowboardové brýle, které disponují systémem odvětrávání a zamezují tak zamlžování skel.

Spoustu produktů navíc najdeš za akční ceny, ale s nákupem raději moc neotálej, protože zásoby se rychle krátí!

 

Vybav se na jarní prázdniny
expand_less