Vybav se na hory novým hardwarem Boardmania.cz

Vybav se na hory novým hardwarem

Na našem eshopu svítí spoustu novejch SNB kompletů za zvýhodněnou cenu! V článku vám představíme novinky pro tuto sezónu.

Zima klepe na dveře a my se modlíme za pořádnou nálož sněhu, abysme si pořádně užili dobrodružství na horách a vynahradili tak minulej rok. Jestli se už nedokážete dočkat všech možnejch výletů na hory, ale chybí vám kvalitní výbava, tak jsme si pro vás připravili tento článek s přehledem novinek a zvýhodněnejch SNB kompletů.

Gravity Snowboards

Stálice v naší nabídce je značka Gravity Snowboards, která je skvělou volbou pro začátečníky, ale i pro pokročilý ridery. Troufneme si říct, že vybrat si dokáže opravdu každej, protože na našem eshopu najdete spoustu pánskejch, dámskejch i dětskejch modelů.
Mezi každoroční bestsellery této značky patří pánskej model Cosa, kterej máme k dispozici hned v několika velikostech. Prkno je univerzální allround snowboard ideální pro ridery, kteří se nehrnou do snowparku, ale chtějí hlavně jezdit na sjezdovce a občas si zajezdit v prašanu.
Dámskej snowboard Mist patří do kategorie těch levnějších prken a je vhodnej pro začínající a lehce pokročilé jezdkyně. Celodřevěná konstrukce si poradí v každým terénu a nejlíp se cítí na sjezdovce.
Jak jsme psali na začátku, v nabídce najdete i kvalitní komplety pro děti. Třeba model Flash pro kluky s celodřevěnou měkčí konstrukcí a předvoskovanou skluznicí seženete v setu s kvalitním vázkem a pohodlnýma botama za zvýhodněnou cenu.

Gravity snowboards

Nitro Snowboards

Jedna z nejoblíbenějších značek nejen v naší nabídce je bezpochyby Nitro Snowboards. Na trhu působí už přes 30 let a jedná se tak o roky prověřenou kvalitu, která nezklame ani profesionální ridery. O tom koneckonců svědčí i složení týmu, ve kterým najdete tak zvučný jména jako je Eero Ettala nebo Jeremy Jones!
Naše každoroční sázka na jistotu je pánskej model Prime, kterej teď seženete v několika verzích včetně širšího rozměru s označením "Wide".
Nitro samozřejmě myslí i na holky a děti a tak u nás nemůže chybět oblíbená dámská Lectra nebo zvýhodněný dětský sety.

Nitro snowboards

Bataleon

Troufneme si říct, že jedna z nejinovativnějších značek v naší nabídce je Bataleon. Snowboardy obsahují patentovanou technologii Triple Base Technology (3BT), která zlepšuje funkčnost snowboardu snad ve všech ohledech. Spočívá ve složení třech různých náklonů skluznice. Střední část snowboardu je zcela rovná a boční části jsou zdvižené. Každý 3BT profil má jinak vymezený prostor, kde je snowboard plochý a kde se začíná zvedat. Všechny tyto snowboardy mají klasické prohnutí camber, které nabíjí 3BT technologii a dodává ještě větší pop. 3BT dodává snowboardu maximální pop do odrazu, lehčí zatáčení, lepší plutí v prašanu, stabilnější rychlou jízdu a minimální šanci na seknutí hrany! S 3BT to zničíš na sjezdovce, v prašanu, parku nebo na streetu. Stačí si vybrat, které 3BT je právě pro tebe to ideální.
Na eshopu teď svítí nový prkna Chaser a Spirit a spoustu starších modelů z loňských kolekcí za zvýhodněnou cenu. Samozřejmostí jsou i akční sety, jejichž součástí je i vázko, to vše se slevou 29%!

Kromě výše vypsanejch značek nemůže na našem skladě chybět ani Burton nebo Roxy. Celou nabídku si můžete prohlídnout pod tímto odkazem!

Vybav se na hory novým hardwarem
expand_less