Tipy na dárky! Vázání na snowboard Boardmania.cz

Tipy na dárky! Vázání na snowboard

Vánoce jsou za rohem a ty ještě pořád nemáš všechny dárky? Co takhle kouknout na naši nabídku vázání na snowboard? Jestli hledáš jedno z nejlehčích vázání na trhu nebo tě učarovala sklápěcí patka pro snadné nastupování, u nás si určitě vybereš! Spoustu vázání teď navíc najdeš za akční ceny, který tu ale nebudou napořád. Tak raději na nic nečekej, ať dárky dorazí pod stromeček včas!

Vázání je někdy podceňovanou součástí výbavy, ale je potřeba si uvědomit, že ho rozepínáš 2x po každé jízdě. Vázání, který funguje hladce je tedy podmínkou toho pravýho zážitku na kopci.

Vázání Union

Letošní úroda snowboardových vázání se opravdu vydařila. Značka Union přichází již tradičně s ultralehkými modely vázání Flite a Contact Pro, které potěší veselými barvami. Flite vázání má nejspíš nejmenší váhu z vázání na trhu a je oblíbené hlavně mezi freestylovými jezdci. Model Contact Pro zase disponuje mini diskem, který umožňuje snowboardu přirozeně prožit i pod vázáním.

Vázání Burton

Burton již loni přesunul strapy z dražších vázání na levnější a nabízí skvělá vázka, která lze namontovat na libovolný snowboard (nejen od Burtonu). Jejich výhoda je především to, že mají super hladký chod a umožní snowboardu pružit i pod vázáním - díky technologii Re:Flex. Měkčí vázání s příznačným názvem Freestyle se hodí pro začátečníky a parkové jezdce, zatímco Mission a Cartel ocení ti co chtějí rychlou odezvu od pevnějšího vázka.

Vázání Flow

Vázání se sklápěcí opěrkou od Flow jsou na trhu již mnoho sezón a jsou oblíbená především mezi začátečníky a dětmi, kterým umožní výrazně usnadnit zapnutí vázání. Velký Fusion strap rozloží zatížení na větší plochu a tím sníží tlak na botu. Proto jsou Flow vázání tak pohodlná. V nabídce jsou i kousky pro zkušené jezdce, kteří ocení především to, že můžou zapínat vázání i ve stoje, nebo i během jízdy na vleku.

Podobný systém nabízejí vázání značky SP United, která používají tradiční strapy v kombinaci se sklápěcí opěrkou. Dětské verze těchto vázání zvyšují samostatnost dětí na svahu, což ocení i rodiče.

Nitro snowboards

V nabídce máme kvalitní vázání od tohoto tradičního výrobce snowboardového vybavení. Vyšší model Nitro Zero je skvělý do parku, protože má velký vzduchový tlumič pod patou. Tradiční top v kolekci jsou týmová vázání Nitro Team, které jsou našláplá těmi nejlepšími vlastnostmi a přicházejí v hezkých barevných provedeních.

Tipy na dárky! Vázání na snowboard
expand_less