Thunder trucks - přehled modelů a velikostí Boardmania.cz

Thunder trucks - přehled modelů a velikostí

Team, Lights, Team lights, Hollow lights...kdo se v tom má vyznat?

Rozdělení podle modelů

Trucky z řady Team editions jsou základním modelem v nabídce a jejich předností je především poměr cena/výkon. Trucky sice nedisponují dutým kingpinem, osičkou nebo baseplatem z kovanýho hliníku, ale i přesto vás překvapí jejich nižší váha a kvalitní zpracovaní. Tyhle trucky jsou oblíbenou variantou Thunder team riderů!

Řada Lights je zlatá střední cesta mezi Thunder truckama. Truck má dutej kingpin a baseplate z kovanýho hliníku, takže je o něco lehčí, ale osičky trucku zůstaly neodlehčený.

Team hollows je model odpovídající přesnejm požadavkům Thunder team riderů. Vyznačuje se o jeden milimetr vyšším baseplatem, dutým kingpinem a provrtanejma osičkama.

Pokud patříte mezi náročnější ridery a sháníte opravdu lehký trucky, tak je řada Hollow lights něco pro vás.  Tahle odlehčená varianta trucků se vyznačuje dutým kingpinem, provratejma osičkama trucku a baseplatem z kovanýho hliníku. Díky tomu všemu je truck jeden z nejlehčích v naší nabídce! 

Tím nejlepším, co můžete momentálně od Thunder trucks sehnat, je řada Titanium lights. Jedná se totiž o jedny z nejlehčích a nejodolnějších trucků na trhu! Model je v podstatě upgradem Hollow lights, protože výrobce zůstal u dutýho kingpinu a baseplatu z kovanýho hliníku, ale osičky trucku nechal vyrobit z extra silnýho titanu. Díky tomu jsou trucky lehký a mega odolný!

Číslování velikostí

Jestli jezdíte desky do šířky 7.875 palce, doporučujeme sáhnout po trucích velikosti 145. Ty se totiž perfektně hoděj na desky velikosti 7.4 až 7.875.

Šířka 7.875 je ale u Thunder trucks hraniční a budou na ni pasovat i trucky velikosti 147. Tato šířka trucků se potom hodí na desky do 8.125 palce.

Teprve tři roky zpět se na trhu objevila velikost Thunder trucku 148 (firma Independent s touto velikostí přišla ve stejnej rok). Trucky jsou designovaný přímo na desky šířky 8.25. Tady se teď ale na chvíli zastavíme. Pokud jezdíte desky 8.125 a doposud jste montovali trucky s šířkou 147, možná vás to trochu deprimovalo, protože byly znatelněji užší. Podobnej problém byl i u desek 8.375 a šířkou trucků 149, tady zase trucky mohly lehce přečuhovat. Šířka 148 se dá dobře kombinovat právě s deskama šířky 8.125 a 8.375, záleží hlavně na vašich preferencích. 

Pro pořádný pádla, rozuměj teda desky 8.375 až 8.6 palce, je tady šířka trucků 149. No a pokud jezdíte na deskách 8.6 a výš, tak byste se měli porozhlídnout po trucích 151.

Toť z dnešního přehledu vše a naši aktuální nabídku Thunder trucků si můžeš prohlídnout zde ✌️

PS. při použití slevovýho kódu Thunder10 obdržíš 10% slevu!

Thunder trucks - přehled modelů a velikostí
expand_less