Připrav se na příchod zimy. Předsezónní výprodej je tu! Boardmania.cz

Připrav se na příchod zimy. Předsezónní výprodej je tu!

Přes víkend jsme zažili docela citelný ochlazení, a tak je na čase si projít šatník a oprášit zimní bundy. Na našem eshopu teď najdete starší bundy ve slevě a samozřejmě nemůže chybět ani spoustu novinek. Vše představíme v článku.

Několik dní zpět nám dorazilo spousta novýho zboží od značek Horsefeathers, Volcom, nebo třeba DC Shoes. Náš sklad samozřejmě není nafukovací, a tak musíme uvolnit místo pro všechny nový bundy, mikiny a boty. Ve slevách najdete starší kolekce od všech značek a ušetřit můžete 35 % z původní ceny zboží!

Nabídka zimních bund Horsefeathers je u nás opravdu velká a je z čeho vybírat. Hned v několika barvách k nám dorazil model Atoll, kterej byl trhákem minulýho roku.

Pánská bunda Griffen vás překvapí svým technickým zpracováním pro ty nejnáročnějších podmínky na horách a díky vzhledu bude dobře fungovat i ve městě, čímž zabijete dvě mouchy jednou ranou. 

Nemůžeme samozřejmě zapomenout ani na výběr z dámských bund Horsefeathers. Ten nabízí model Tarin, který zajistí dostatek komfortu na snowboardu, ale parádu s ním uděláte i ve městě. Ve dvou barevných variantách k nám dorazila Arianna, která se může pyšnit například chytrým zateplením. 

Kromě novinek můžete zimní bundy vybírat i v našem předsezónním výprodeji. V něm najdete starší kolekce s 35% slevou a na výběr je z hodně modelů značek Burton, Roxy nebo třeba Volcom

S výběrem ale moc neotálejte, celá akce totiž poběží jen do 27. října!

PS. mezi našeho favorita pro tuhle sezónu patří stylová městská parka od Volcomu. Díky vnitřnímu zateplení a povrchové úpravě nebudete v zimě klepat kosu, za nadčasovej design vám zase poděkuje peněženka. 

Připrav se na příchod zimy. Předsezónní výprodej je tu!
expand_less