Podzim/zima 2019 Boardmania.cz

Podzim/zima 2019

Právě naskladňujeme podzimní, ale už i zimní kolekce značek Volcom, Horsefeathers, DC Shoes, Fox a teď nově něco pro holky, kultovní značka Roxy. Každý den teď přibude něco novýho, takže stay tunned!

VOLCOM

Od téhle značky s naprosto charakteristickou tváří u nás najdeš trika, mikiny, kšiltovky, kulichy, nějaký ty doplňky, ale hlavně vychytaný zimní bundy, ve kterých tě nepřekvapí ani pořádná zima.

 

HORSEFEATHERS

Tahle česká legenda je rok od roku dokonalejší! Se svým SNB týmem testujou každej produkt a do nových sezón vždy přijdou s nějakým vylepšením. Není divu, že za ně jezdí ikony jako Eiki a Halldor Hellgasonovi. Pokud teda miluješ snowboarding a chceš kvalitu na hory, tak z nabídky triček, mikin, bund, kalhot a dalších si určitě vybereš. A nebudeš litovat!

 

DC SHOES

Tuhle značku snad ani nemusíme představovat. Jejich boty jsou se světem skateboardingu neodmyslitelně spjaty. Kromě bot u nás najdeš i parádní jarní bundy, nebo super mikiny

 

FOX

Značka Fox není sice vyloženě SNB nebo SK8 značka, jejich kousky jsou ale nesmrtelná klasika, kterou v menších obměnách najdeš na jarních bundách, trikách, košilích, mikinách a v neposlední řadě kšiltovkách.

 

ROXY

A protože myslíme i na dámy, na letošek máme nově v nabídce výhradně dámskou značku Roxy. Zatím k nám dorazilo prvních pár kousků mikin a triček, ale nebojte dámy, i ty stojí teda fakt za to!

Podzim/zima 2019
expand_less