Nabídka zimních bund za akční ceny! Boardmania.cz

Nabídka zimních bund za akční ceny!

Do novoročního výprodeje se dostalo i spoustu modelů zimních bund. V článku najdete krátký představení značek a pár modelů, který by vám rozhodně neměly uniknout!

Volcom

Možná už jste zaregistrovali naši slabost pro tuhle kalifornskou značku. O tom, že jí není cizí ani výroba kvalitního zimního oblečení svědčí i fakt, že se stala oficiálním partnerem snowboardovýho U.S. týmu pro zimní olympiádu v Pekingu.

V naší nabídce této značky je opravdu z čeho vybírat. Ať už sháníš teplou bundu do města nebo GORE-TEX do těch nejnáročnějších povětrnostních podmínek, u nás si určitě vybereš. A samozřejmostí jsou i zimní bundy pro holky a děti!

Volcom outer wear

Burton

V nabídce zimních bund od značky Burton najdete několik technicky vychytanejch kousků. Tím největším tahákem je materiál GORE-TEX, kterej tě dostatečně ochrání při nepříznivým počasí a rozhodně se tak nebudeš muset bát promoknutí.

Burton Gore Tex

Horsefeathers

Plzeňskou značku Horsefeathers asi netřeba představovat. Na trhu funguje už přes 30 let a v portfoliu najdeme širokou škálu street a snowboard oblečení. Není tedy divu, že výběr zimních bund na našem eshopu je hojně zastoupenej právě tímto brandem.

Za zmínku určitě stojí kolekce Atrip, za kterou stojí Halldor Helgason, a jedná se o nejtechničtěji zpracovaný kousky z celé nabídky. Model Crescent je přímo dělanej na všechny horský dobrodružství a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti tě určitě nic nezaskočí!

Horsefeathers outer wear

Roxy

I tuto sezónu jsme se zásobovali oblečením od oblíbené holčičí značky Roxy. Decentní barvy i odvážnější motivy, kvalitní zpracování a několik vychytávek v podobě patentované technologie DryFlight a WarmFlight tě udrží v teple a suchu při jakýmkoliv výkonu!

Roxy bundy

 

Nabídka zimních bund za akční ceny!
expand_less