Letní zásoby od DLX Distribution Boardmania.cz

Letní zásoby od DLX Distribution

Konečně jsme se dočkali novinek od americké distribuce Deluxe, pod kterou spadají značky Spitfire, Thunder, Venture, Krooked, Real & Antihero! V článku najdete přehled čerstvýho skate hardwaru i oblečení.

Spitfire Wheels

Ze všeho nejdřív začneme představením produktů od oblíbenýho brandu Spitfire Wheels. Kromě oblečení nemůžou v naší nabídce chybět jedny z nejlepších (nebo snad úplně nejlepší?) koleček na trhu s označením Formula Four. Ty u nás najdete v několika tvarech s tvrdostí 99DU a 101DU. K sadě koleček navíc dostanete velkou samolepku Spitfire za zvýhodněnou cenu. Z doplňků stojí za zmínku třeba pratelná rouška s vyjímatelnou vložkou nebo praktická peněženka na mince. Celou nabídku značky Spitfire najdete pod tímto odkazem.

Thunder Trucks

Jedna ze dvou značek na trucky v portfoliu DLX Distribution je Thunder. Mezi přednosti určitě patří skvělá kvalita zpracování a výběr z několika typů odlehčení. Rozdělení modelů a jejich číslování jsme se věnovali před rokem na blogu, pokud váháte nad správnou velikostí doporučujeme kouknout na tento článek.



Venture Trucks

Druhou značkou zastupující sortiment trucků od DLX Distribution je Venture. Momentálně se nám podařilo doplnit pár chybějících velikostí a vybírat tak můžete z klasickejch stříbrňáků ve třech velikostech, jejich nízkýho provedení nebo kolabem s Thrasher magazínem. 

Krooked

Jedna z našich nejoblíbenějších značek je bezesporu Krooked. Na tuto sezónu jsme doplnili model Regal z minulýho roku a nabídku rozšířili o Arketype a Ikons. Desky seženete v šířce 8,06 až 8,5 palce a jako dárek dostanete grip Jessup nebo Mob za korunu.
Za zmínku taky stojí začátečnický skate komplety, který vás překvapí kvalitním zpracováním a samozřejmě funky designama tak, jak je tomu u této značky zvykem. 
Milovnící značky určitě ocení i skromnější nabídku oblečení, mezi naše favority patří třeba manžestrový kalhoty nebo mikina Eyes s klasickým logem značky. 

Mezi čerstvý zboží patří i skateboardy Real a Antihero, vybírat můžete opět z více designů a šířek. Tímto bychom dnešní přehled o novinkách zakončili, pro aktuální informace doporučujeme sledovat náš instagramovej účet @boardmaniacz nebo se třeba můžete přihlásit k odběru newsletteru. 

Letní zásoby od DLX Distribution
expand_less