Burton Step On, nezapínej - nastupuj Boardmania.cz

Burton Step On, nezapínej - nastupuj

Nejjednodušší způsob nástupu do vázání je tady. Proč se zdržovat zapínáním, když místo toho můžeš jezdit?

Znáš ten pocit, kdy po pořádným obědě vyrážíš znovu na sjezdovku a ohýbáš se přes plný břicho, aby sis zapnul vázání? S vázáním Step On se to stane minulostí. Snowboard si připneš bez ohýbání, pěkně na pohodu a ve stoje.

Co je Step On?

Nový typ snowboardového vázání od značky Burton, které nepotřebuje strapy (přezky, které drží botu ve vázání). Bota je uchycená na patě a na špičce, pocitově jako u klasického vázání.

Jak snowboardové vázání Step On funguje?

Bota má na patě trn a v opěrce vázání je umístěný mechanismus, do kterého se bota zacvakne. Na špičce po došlápnutí zapadnou výstupky umístěné z boku boty do úchytu na vázání. Pro výstup je u opěrky umístěna páčka, která uvolní mechanismus. Z vázání pak jednoduše vystoupíš.

Pocitově bota ve vázání drží stejně jako u tradičních vázání, ale nástup do vázání je mnohem rychlejší, ve stoje a bez ohýbání a použití rukou. Další výhodou je, že na botu netlačí žádné strapy. Pryč je tedy bolest nohou nebo mrznoucí prsty z příliš utaženého vázání.

Jaké jsou výhody?

  • Rychlý nástup bez použití rukou
  • Rychlý výstup uvolněním páčky na opěrce vázání
  • Pocit při jízdě jako u klasického strapového vázání
  • Žádné tlakové zóny od strapů, žádná bolest nohou 

Co potřebuji, abych vázání mohl používat?

Kromě vlastního Step On vázání jsou potřeba snowboardové boty speciálně upravené pro tento typ vázání. Boty vyrábí nejen značka Burton, ale i další výrobci snowboardových bot např. DC Shoes.

Vázání Step On lze namontovat prakticky na jakýkoliv snowboard. Je kompatibilní se všemi současnými montážními systémy: The Channel, inserty 4x4, 4x2, nebo 3D.

U nás na Boardmania nyní nabízíme zvýhodněný Step On komplet obsahující vázání a kompatibilní boty za lepší cenu.

 

Burton Step On, nezapínej - nastupuj
expand_less